F.A.Q. - Alt hvad du behøver at vide om vores lægeklinik

- Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig en anden læge?


Ønsker du at prøve en ny klinik? Det er helt i orden. Du har frihed til at vælge din egen læge, og mange klinikker har åbent for nye patienter. Besøg Borger.dk for at finde en læge eller klinik i dit område. Gå til forsiden, vælg "Sundhed og sygdom", derefter "Sygesikring" og "Lægevalg" for at se dine muligheder


Gå til Borger.dk

Hvad er ventetiden hos PLHL?


Vi forstår vigtigheden af ​​at få hurtig adgang til lægehjælp, og vi gør vores bedste for at sikre, at ventetiderne for at få en tid hos Praktiserende Læge Hung Le i Christiansfeld er så korte som muligt. Ventiden varierer meget. I stedet for en ventetidsgaranti, visiterer vi, så dem, der mest har brug for en hurtig tid, kommer først til, mens andre, der bedre kan vente får den førstkommende ledige tid. Vi forsøger altid at forberede os på spidsbelastninger og omorganiserer os under uventede spidsbelastninger for at holde ventetiden så lav som muligt.


En stikprøveanalyse for oktober 2022, viste en gennemsnitlig ventetid i telefonen på 3 min. og 25 sekunder, hvor vi betjente  1305 opkald. 

Hvordan er klinikkens åbningstider og telefontider?


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores klinik og gør vores bedste for at gøre dit besøg så glidende som muligt. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 8:00 til 16:00, men det er kun efter aftale i dette tidsrum. Bemærk venligst, at vi også har udekørende funktioner, så det er ikke sikkert, at vi er tilstede, hvis du bare dukker op uden en tid. Vi har også ekstra konsultationstider efter aftale den første lørdag i hver måned, men vær opmærksom på at det ikke er muligt at få lavet blodprøver på lørdagene. For at kontakte os er vores telefontid fra 09:00 til 13:00. Vi glæder os til at høre fra dig.

.


Åbningstider & Telefontider

Har Praktiserende læge Hung Le i Christiansfeld mulighed for online booking af tider?Hos Praktiserende Læge Hung Le i Christiansfeld, er vi stolte af at tilbyde en række digitale løsninger for at gøre din oplevelse så nem og bekvem som muligt. Du kan vælge at have en videosamtale med din læge, foretage billedekonsultationer, eller endda kommunikere via e-mail. Online booking og afbestilling er også tilgængeligt for din bekvemmelighed. Derudover har vi også elektronisk fornyelse af medicin, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være regler og anbefalinger, som man bør følge for at sikre din sikkerhed. Der kan være begrænsninger for, hvad der kan fornyes elektronisk og hvilke medicin der kræver kontrol eller et fremmøde i klinikken.


Særlig regler for noget medicin