Attest læge pris byens bedste læge i Kolding Haderslev og Christiansfeld


Fair pris hos Læge Hung Le

Prisgaranti

Klinikken Læge Hung Le gør det enkelt og økonomisk overkommeligt at få de nødvendige helbredsattester og rejsevaccinationer. Med vores prisgaranti matcher vi enhver pris du kan finde, så du altid får den bedste pris hos os – og det med et smil.
Opdateret i forhold til loven

Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig sikret både sundhedsmæssigt og økonomisk. Vi følger de gældende retningslinjer fra Transportministeriet, som du kan finde i Bekendtgørelse om kørekort nr. 1402 af 30/11/2023. Dette sikrer, at du altid får en attest, der lever op til alle lovmæssige krav.Praktisk og nemt

For at spare tid for både dig og lægen, anbefaler vi, at du påbegynder processen for helbredsattesten til kørekort via Borger.dk, hvor du kan udfylde første del hjemmefra. På den måde er en stor del af arbejdet allerede gjort, inden du træder ind i lægens konsultation.Start din kørekortsattest her:

Du kan læse mere om denne proces og finde vejledning til den digitale del på Borger.dk.

Hos os er det vores prioritet at tilbyde dig service og kvalitet, der møder dine behov – effektivt og til den rette pris. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig med helbredsattester og rejsevaccinationer i henhold til de seneste regler og bekendtgørelser.

PRISER

Alle attester koster for studerende og unge under 26 år kr. 50,-


Hos Praktiserende læge Hung Le hjælper vi studerende og unge med en fast lav pris på attester på kr. 50.Hvis din arbejdsgiver anmoder om en attest?

Hvis din arbejdsgiver skal have en attest, som ikke er den anbefalede Mulighedserklæring,  skal følgende være bragt i orden før vi kan imødekomme sådan en anmodning:

  1. Skriftlig anmodning med anmodningen inkl. begrundelse
  2. Angivelse af hvem der betaler for attesten (medmindre EAN-nummer er angivet skal du regne med at lægge ud for attesten)
  3. Eventuelle datoer for sygemelding, delvis raskmelding osv.


Dette er i overensstemmelse med den lovgivning der regulerer lægers adgang til at dele sundhedsdata med tredjeparter, kun med patientens samtykke. Dette er beskrevet i Persondatalovens paragraf 4 og Sundhedslovens paragraf 42.

Pris

Studerende

Kørekort

250

50

Sygeerklæring

1.250

50

Rejsevaccinationer

0

0

Rejseafbestilling

250

50

Fit for Flight

250

50

Handicapparkering

50

50

unsplash