HVEM ER SPECIALLÆGE HUNG LE?

Speciallæge Hung Le er uddannet og specialiseret i Danmark. Han er en højt kvalificeret ekspert med en imponerende karriere, der spænder over adskillige specialområder.

Med sin alsidige erfaring fra afdelinger som kardiologi, mavetarmkirurgi, medicin, kræftbehandling, ortopædi, kvindesygdomme og fødsler, psykiatri, pædiatri, akutmedicin samt vagtlægen, tilbyder han en sjælden indsigt og forståelse i patientpleje.

Speciallæge Hung Le er uddannet i Odense og speciallægeuddannet hovedsageligt på SLB Kolding

Hung Le er autoriseret ved Styrelsen for Patientsikkerhed

Autoritet og tillid gennem uovertruffen erfaring

Speciallæge Hung Le har ansvaret for over 3400 patienter og er kendt for sin dybdegående viden og kompetente pleje. Han har arbejdet som læge siden 2006 og som speciallæge siden 2017.


Hans praksis er præget af respekt og anerkendelse i sundhedssektoren, hvilket fremgår af hans fejlfrie tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS), herunder en K0-rapport, som afspejler højeste standarder for kvalitet og patientsikkerhed.

Autoritet og tillid gennem uovertruffen erfaring

Speciallæge Hung Le og hans dedikerede team af sundhedspersonale lægger stor vægt på daglig måling af brugertilfredshed, og resultaterne taler for sig selv – vi befinder os konsekvent i den absolutte top. Dette høje niveau af patienttilfredshed er i høj grad et resultat af Læge Hung Le's innovative tilgang og hans gåpåmod for altid at forbedre og forny vores service og behandlingstilbud. Hos os er morgendagen altid et skridt mod endnu bedre sundhed og trivsel for vores patienter. Udover klinikken i Christiansfeld, som har patienter fra Kolding i nord, til Haderslev i syd, driver Læge Hung Le også den private sundhedsklinik Skanfeld (www.skanfeld.dk). En lokalt forankret klinik, der har taget kampen op imod de større Københavnske klinikker, med stor succes. Læs om Skanfeld på deres hjemmeside og se hvad der netop har gjort Skanfeld til en national succeshistorie.