Nyheder
Moderne IT-løsninger
Moderne IT-løsninger
Send billeder, skriv en mail, bestil en videosamtale eller få få styr på dine tider. Det koster intet og vi bruger kun godkendt teknologi.
Rejsevaccination
Rejsevaccination
Vi hjælper gerne med din rejsevaccine. Vi kan lave recepter eller bestille hjem.

VIDEOKONSULTATION

 

Nu er det muligt at snakke lægen via smartphone eller via almindelig internet, sålænge der er kamera- og mikrofonadgang. Bed om videokonsultation, så modtager du gratis SMS med et link, som du kan bruge til den aftalte tid. Linien er GDPR-sikker.

Du kan også benytte følgende link til åben videokonsultation, som er mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl 12.30 - 13 - når du ikke igennem inden kl. 13 må du desværre prøve igen en anden gang eller booke en særskilt tid.


Du kan også bruge appen "Minlæge", som kan downloades gratis på App Store eller Google Play. Første gang du logger på appen skal du bruge NemID - men du kan aktivere Touch ID og så bliver det snart ikke nemmere.


Du kan også bruge din PC/MAC, så længe du kan tilgå din e-konsmodul via Patientportalen og du har aktiveret kamera og mikrofon.


Book tid som vanligt og angiv blot at der er tale om videokonsultation.

FOTOKONSULTATION

 

Nu kan du sende et billede af et rødt øje, et modersmærke eller noget udslæt.

Så kigger vi på det mens du arbejder og vi skriver tilbage når vi er klar med et svar.

Denne service kan kun tilbydes via Patientportalen af hensyn til datasikkerheden.

 

Tre råd til hvordan du skaber brugbare billeder:

1. Sørg for, at der er stillet skarpt på det vi skal se på.

2. Sørg for, at medtage noget som kan vise størrelsesforhold, fx en finger eller en tændstik

3. Sørg for, at man kan se, hvor på kroppen, vi kigger. Medtag fx øjenbryn, et led eller andet

 

Det er ok at sende 2-3 billeder i samme e-kons. Fx kunne jeg tage et billede af et lille modersmærke på ryggen. Men for at det skal kunne ses skal det første billede være tæt på. Det andet billede kan så vise ryg og den ene skulder.

 

Obs! at du ikke medtager flere problemer i samme e-kons og billedeserie, da det væsentligt øger risikoen for forveksling og fejl.