NYT! LÆGEHUSET I CHRISTIANSFELDNY ADRESSE FRA 1. FEBRUAR '22


Den 1. februar skal patienterne i byen ikke længere gå til Kongensgade 3, da vi åbner vi dørene i den nye klinikLÆGEHUSET I CHRISTIANSFELD

LINDEGADE 56C, 6070 CHRISTIANSFELD.Vi danner samarbejdspraksis med byens anden læge Olga Abdi - patienter beholder deres egen læge.
Der vil i løbet af januar måned blive tilsendt nye Sundhedskort til alle patienterne.

Det er og har været en meget god tid for klinikken på Kongensgade og det er lidt vemodigt at skulle forlade denne helt klassiske landklinik - et af de sidste af den slags.

Vi håber med dette flyt, at kunne tilbyde en større og mere moderne klinik - vi beholder samme setup, samme velkendte rammer og "regler" og lader det nye og moderne roligt flyde ind i vores metodik og diagnostik. Det skal være nemt og trygt at gå til lægen.

Vi får mange flere parkeringspladser - med handicapvenlige forhold og handicapparkering lige ved døren.


Digitalisering


Mange bruger allerede app'en MINLÆGE og får fri adgang til booking, aflysning, foto- og videokonsultationer. Alt med ét tryk fra smartphone. Er du ikke vild med teknologien, så er vi fortsat tilgængelig som vi plejer. 

Stærk udredningsteam


Med ultralyd, flere læger, professionelle sundhedspersoner og et dedikeret laboratoriehold styrker vi den diagnostiske indsats.

Patienten i centrum


Tid samme dag, flere akuttider hver dag, weekendtider og en ny VENTELOUNGE skaber rammerne om en nem og behagelig adgang til undersøgelsen/samtalen.

En praksis på landet

God plads, frisk luft og i en historisk smuk UNESCO by